Niin, että kun alkaa boxin aihiot loppua, niin sitten täytyy vaan käyttää sitä mitä on!!! ;OD No mutta oikeesti kävi niin, että sain äidiltä vanhan matkamuiston, telineessä roikkuvan padan. Se on ollut silmilleni täkynä tietsikan päällä nyt viikon päivät, ja nyt keksin mihin se tulee: teen vanhoista kolmekutosistani tiipiin. :) Täs on pata ja mokkasiinit:

36538.jpg  36539.jpg

 THE DAMAGE HAS BEEN DONE!!! ;OD Eli annoin skalpellin käydä ja tässä tulos:

36540.jpg

Tänään en ihan hirveesti oo ehtinyt tiipiini kimpussa häärätä, mutta jotain sentään oon saanut aikaiseksi. Eli leikkasin pahvista reilun neljä senttiä korkean tuen, jonka sitten liimasin kontaktiliimalla mokkasiinin kantaan kiinni, ettei se lörpötä sisään päin:

36541.jpg   36542.jpg

 Tiipiin tukipuiden kiinnitys ylhäältä niin, että ne jäävät alhaalta oikeisiin kohtiin tuppasi olemaan hankala homma, kunnes hokasin: piirrä pohjan malli paperille ja leikkaa se irti.....

36543.jpg

Ja sitten: ota stryroksia ja heitä mallipohja siihen, voilà! Sitten vaan tikut kiinni, liimaa vähän väliin ja lankaa perään. Tuohon mallipohjaan piirsin pienet merkit, että siirrän kohdat sitten oikean mokkasiinin pohjaan, että tiedän mihin on hyvä tikut sitten lopulta tökätä. :O)

36544.jpg  36545.jpg

Sitten vaan lätkin liimaa keppeihin ja tyrkkäsin nahkat päälle:

36797.jpg   36798.jpg

OH NO!!!!!   Nythä mä vasta hokasin! Että eihän INKKARIT KOSKAAN ASUNU MUSTISSA TIIPIISSÄ!!! Saattaapi pukata pikkusen KUUMA siellä Ameriikan preeriataivaan alla, jos päällä on pari metriä mustaa nahkaa! ;OD Eli hitsi vieköön: tämä on verrattavissa "force majoriin", että tässä tuli nyt pakollinen työnseisaus kun joudun alottaa nahkotushomman ihan alusta..... :O(